dzienzyczliwosci 2015a20 listopada obchodziliśmy po raz pierwszy w Zespole Szkół nr 31 w Toruniu Dzień Życzliwości. Tego dnia wszyscy starali się być dla siebie mili i pomocni. Każdy miał wesoły element przypięty do ubrania, nie tylko uczniowie i nauczyciele, ale także Pan Dyrektor i Pani Wicedyrektor. Udekorowane były także sale lekcyjne i szkolne korytarze. Podczas przerw rozbrzmiewała radosna muzyka.

Wybrani przez kolegów z klasy "królowie życzliwości" mogli dumnie nosić złote korony i cieszyć się nagrodą: Karina Pyzio (0a), Oliwia Gładkowska (0 b), Zuzia Kruk (1a), Oliwia Rezmer (1b), Klaudia Michalska (1c), Nela Borszewska (2a), Joanna Kiełkowska (2b), Weronika Gałkowska (2c), Amelia Ostrowska (2d), Izabela Pośpiech (3a), Kacper Pietrzykowski (3b), Karol Szydłowski (4a), Jagoda Ignasiak (4b), Kamil Schimanda (4c), Julia Lewandowska (5a), Kinga Porzezińska (5b), Joanna Szefler (6), Paulina Kwiatkowska (Ia), Jakub Arszewski (Ib), Kacper Czołgowski (IIa), Wiktoria Urbańska (IIb), Sebastian Dondalski (IIc), Natalia Rumińska (IIIa), Mikołaj Aleksandrzak (IIIb).
Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy przyłączyli się do tej szkolnej imprezy i wzięli udział w konkursach na rymowankę na temat życzliwości: Stasiu Szrajber (2b), Konstancja Błaszczak (6), Jessica Rynkowska (IIb) oraz projekt orderu życzliwości (prawie 100 prac !!!): Dominika Gruszczyńska (0a), Franek Czołgowski (0a), Marta Kuszyńska (0b), Marta Schimnda (0b), Jakub Mańkowski (1a), Samuel Żuber (1b), Nikola Wąsik (2a), Nela Barszewska (2a), Igor i Oskar Rokicińscy (2b), Nikodem Miętkiewicz (2c), Daniel Kuszyński (2d), Klaudia Synowska (3a), Magdalena Noske (3b), Antoni Plichta (5a), Joanna Szefler (6).
Zwycięzcom serdecznie gratulujemy!
Mamy nadzieję, że impreza Wam się podobała i powtórzymy ją za rok.